Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single MNNQNS – “Fall Down”

© Dan Ramaën

Midden juli raasde MNNQNS als een wervelwind over ons heen op Dour en wisten ze een van de beste shows van het hele festival neer te zetten. Het viertal komt uit het Noord-Franse Rouen, maar de oorsprong van de band ligt in Cardiff. Frontman Adrian D’Epinay leerde er de lokale muziekcultuur kennen en was op slag verliefd. Normaal gezien zou vandaag hun eerste album worden uitgebracht, maar de release van Body Negative werd helaas opgeschoven naar 11 oktober. Als troost krijgen we met “Fall Down” toch nog een nieuw nummer te horen dat de pijn goed weet te verzachten.

MNNQNS heeft een zeer herkenbare en eigen sound weten te creëren en dat kunnen we zeker waarderen. “Fall Down” is opnieuw een dijk van een single, waaruit nog maar eens blijkt hoe ondergewaardeerd dit Frans viertal eigenlijk is. De gitaren zijn strak gebracht, de vocals van Adrian D’Epinay on point en het psychedelisch randje maken “Fall Down” een visitekaartje van jewelste voor de groep. Het tempo ligt hoog en “Fall Down” lijkt wel sneller voorbij te razen dan een TGV van Parijs naar Rouen. Met een grootse finale weten ze zichzelf nog eens te overtreffen en alles naar huis te huis te spelen. We zijn al benieuwd of ze op Body Negative nog meer straffe stoten in huis hebben!

Op woensdag 23 oktober kan je MNNQNS aan het werk zien in de Botanique in Brussel.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

31 augustus 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief