Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Griswolds – “Nice to Meet Ya!”

Er zijn zo van die bands die niet helemaal lijken te beseffen wat de sterktes van hun muziek nu eigenlijk zijn, en zich in plaats daarvan verliezen in het jagen op hits die niet komen. Foster the People heeft met meerdere zwakke pogingen tot crossovers een nogal teleurstellend 2019 achter de rug, en hun genregenoten van The Griswolds lijken met hun eerste nieuwe single in drie jaar tijd (afgezien van een herwerking van “Beware the Dog”) dezelfde toer op te gaan.

“Nice to Meet Ya!” is niet slecht, maar doet ook geen enkele moeite om boven de middenmoot uit te steken. Het nummer klinkt als de minder succesvolle tweede single van een willekeurige groep uit de indiepopexplosie van de vorige decenniumwisseling. De intro met zijn zorgeloze ge-‘oohlala’ voelt eigenlijk al als een anachronisme. Nu zou dat geen probleem vormen als het nummer verder onze interesse wist te wekken, maar vergeleken met het geniale klankenpalet van High Times for Low Lives komt het allemaal maar wat saai over.

Ergens in een Starbucksvestiging zal “Nice to Meet Ya!” iemand wel passief kunnen bekoren, maar vooral na een herbronning van drie jaar hadden we toch echt meer verwacht van The Griswolds dan generische indiepop. Kom op, jongens, jullie kunnen beter.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

193 posts

About author
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Griswolds – “Beware the Dog (chilled AF)”

De Australiërs van The Griswolds zijn intussen al even bezig. We leerden hen voor het eerst kennen in 2014 met Be Impressive….
Filmpje van de weekNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"Oude Bekenden

Filmpje Van De Week 1-7 Juni

Hallo dit keer zijn we een dag te laat met ons filmpje van de week, maar hij is daarom niet minder goed….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.