Nieuwe singles, Oude Bekenden

Première: Nieuwe single Sun Gods – “Into The Mud”

Sun Gods is goed op weg om hun bandnaam waar te maken. Dit indierock/pop viertal heeft nog maar een handvol singles op de teller staan, maar daarmee konden ze al heel wat podiumplaatsen versieren, waaronder op ons derde Dansende Beren Feest. Toen werd de kille decembermaand plots verwarmd met hun schone, persoonlijke sound en stond het vast: deze zelfverklaarde zonnegoden hebben onze zegen. Binnenkort komen er nieuwe showaankondigingen aan en dan zien we ons genoodzaakt onze agenda te belagen met concertdata. Er zal namelijk heel wat nieuw materiaal te horen zijn, want Sun Gods’ debuutalbum zit in de pijplijn! In afwachting van alle show- en releasedetails kan je hun nieuwe single “Into The Mud” bij ons in première ontdekken.

“Into The Mud” is een mooi staaltje pakkende indiepop. Er wordt van wal gestoken met een synthsound die ons direct meesleept in het schone modderverhaal van de heren. Sun Gods toont ook dat ze van wanten weten met sfeerschepping; geleidelijk aan verspreidt het toefje weemoed zich, totdat het ons helemaal omringt. Het voelt aan als een zachtaardig bruisbaleffect en laat ons niet onberoerd. Hun sterk gearrangeerde instrumentatie en het intense, rauwe stemgeluid maken van “Into The Mud” een tegelijk grootse en persoonlijke single. Netjes; dat belooft voor die debuutplaat.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

28 augustus 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief