Nieuwe singles, Oude Bekenden

Première: Nieuwe single Sun Gods – “Zanzara”

Wie op 7 december door Gent dwaalde en in BarBroos terecht kwam op ons derde Dansende Beren Feest, mocht kennis maken met de band Sun Gods. Met debuutsingle “Voices” en vooral de videoclip kregen ze aardig wat aandacht. De clip werd op talrijke festivals getoond waaronder ook op de L.A. Music Video Awards, waar de band bekroond werd met de prijs voor ‘Best Male Vocalist’. Dat ze deze erkenning helemaal waard zijn, tonen ze in hun nieuwe single die wij in première aan je mogen voorstellen.

Met hun nieuwe nummer “Zanzara” op de achtergrond, waan je je meteen in de zonnige rotslandschappen die Amerika rijk is. De uitgesproken vertellende stem van frontman Brent Buckler geeft het nummer ook deze keer een zekere volwassen toets zonder jeugdigheid te verliezen. “Zanzara” is een nummer waar fans van de Editors, Bear’s Den of zelfs The War On Drugs met volle teugen van kunnen genieten. Met een groots refrein komt de song binnen als geen ander en blijft het makkelijk in je hoofd hangen. Met deze single kunnen ze zich opmaken voor de grote podia, waar ze met hun muziek zonder meer thuis horen.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

21 februari 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief