Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single NUUXS – “Alive”

Zowat elke grote act in het muziekcircuit doet beroep op backing vocals om zijn eigen sound wat te nuanceren, en net die taak had de Londense NUUXS een lange tijd. Zo is haar stem te horen op nummers van Shawn Mendes en The Libertines, maar nu stapt ze zelf in de schijnwerpers. Ze kan hiervoor rekenen op de hulp van onder andere Annie Mac van BBC Radio 1, die haar nummers dan ook geregeld draait in haar enorm populaire radioprogramma. Na talrijke ep’s en singles, komt vandaag nog eens een nieuw nummer uit.

“Alive” is een zachte electropopsong die niet bijster veel te bieden heeft. De weinig hoeken en kantjes laten het allemaal wat alledaags overkomen en zo missen we een extra vonkje. De voorspelbaarheid van het nummer speelt dus parten en neemt de ingetogen magie wat af. Jammer, want op zich heeft het nummer genoeg elementen om tot een straf resultaat te komen. Lichtpunt is de elektrische gitaar die in het laatste gedeelte van het nummer toch nog het één en ander weet goed te maken.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

28 augustus 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief