Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Sticky Fingers – “Teenage Vertigo”

Het zag er in 2016 even naar uit dat Sticky Fingers er voor goed mee zou ophouden. Frontman Dylan Frust besmeurde met zijn alcoholprobleem en het schandaal rond het toetakelen van singer-songwriter Thelma Pulm de goede naam van de band uit Sydney. Er werd een pauze ingelast om te herbronnen en twee jaar later verrasten ze vriend en vijand met nieuwe muziek. De band bracht in totaal al vier platen uit en stelde deze in mei nog voor in Het Depot in Leuven. Het vijftal teasde de afgelopen weken naar nieuwe muziek en sinds vandaag staat “Teenage Vertigo” dan ook eindelijk op alle streamingsites.

Ondanks dat Sticky Fingers van Down Under komt, weten ze met “Teenage Vertigo” een uiterst aanstekelijk Britpop-nummer uit te brengen. De vliegende start wordt al gauw verzilverd met een zeer leuk refreintje, dat precies gemaakt is om door duizenden kelen meegezongen te worden. “Teenage Vertigo” is een oorworm van jewelste waarmee Sticky Fingers op hetzelfde niveau blijft doorgaan waarmee ze ons op Yours To Keep konden overtuigen. Het nummer heeft iets verslavend in zich dat ervoor zorgt dat je het steeds opnieuw wilt opzetten en helemaal los wilt gaan. Sticky Fingers doet het met andere woorden weer met “Teenage Vertigo”!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

27 augustus 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief