Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jack and the Weatherman – “Legacy”

Zin in wat vrolijke folkmuziek? Jack and The Weatherman is what you’re looking for! Het Nederlandse duo bestaat uit Berry Krikken (Jack) en Sebastiaan Weerman (The Weatherman), twee jongens die zichzelf beschrijven als vrienden op missie om hun zonovergoten liedjes de wereld in te sturen. De groep behaalde een enorm succes met hun debuutsingle “Free”, een vrolijk folknummer dat ondertussen meer dan vijf miljoen keer werd beluisterd op Spotify. Ze gingen op Europese tour en mochten het voorprogramma van onder andere Sticky Fingers en Xavier Rudd verzorgen.

De nieuwe single “Legacy” ligt volledig in lijn met hun vorig werk: het klinkt lekker opgewekt, folky en er zit een diepere reflectie in op het leven. Het nummer leert ons namelijk dat liefde steeds belangrijker is dan kennis en dat we zelf, als persoon, een erfenis – legacy – zijn van alles wat we doen in ons leven. ‘We komen steeds dichter bij wat we willen overbrengen, zowel muzikaal als persoonlijk’, aldus Krikken. De liedjes roepen op tot eensgezindheid, liefde voor de planeet en het volgen van je dromen.

Jack and the Weatherman broedt op een nieuw album dat in april 2021 zal verschijnen, waarvan “Legacy” ondertussen de vierde uitgebrachte single is.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sticky Fingers - "Teenage Vertigo"

Het zag er in 2016 even naar uit dat Sticky Fingers er voor goed mee zou ophouden. Frontman Dylan Frust besmeurde met…
LiveRecensies

Couleur Café 2019 (Festivaldag 1): Zwoele vibe, harde beats, knallende start

Jawel, er bestaan nog festivals met grote namen die niet geannuleerd worden. Op de eerste dag aan de voet van het Atomium…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjesUitgelicht

Voorbeschouwing Couleur Café 2019

Komend weekend wordt het park rond het Atomium weer omgetoverd in een festivalterrein. Van vrijdag tot zondag kunnen bezoekers proeven van artiesten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.