Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Gallant – “Sleep On It”

Gallant is op sociale media volop aan het teasen naar zijn tweede album. Samen met de release van zijn nieuwste single “Sleep On It”, hield de Amerikaan een Q&A op Twitter en daar maakte hij eindelijk bekend dat zijn tweede plaat Sweet Insomnia op 25 oktober zou verschijnen. Verder gaf Gallant nog een hoop extra info mee; zo staan er drie samenwerkingen op het album en zal deze plaat helemaal anders klinken dan zijn debuut Ology. Naar eigen zeggen is de jongeman extreem tevreden over het resultaat en als het geheel in dezelfde lijn zal liggen als vorige singles “Crimes” en “Sharpest Edges“, dan weten wij zeker dat het een geweldig album zal worden.

Gallant is met een hele soundverandering begonnen en dat is op zijn nieuwste werk niet anders. “Sleep On It” werd een geweldig r&b-nummer dat wordt samengehouden door een akoestische gitaar en een leuke elektronische sample. De stem van de Amerikaan klinkt weer serieus zwoel en dat maakt het een perfecte single voor deze zomerse temperaturen. Wanneer Gallant tegen het einde van het nummer nog eens serieus de hoogte in gaat met zijn stem, weten we zeker dat hij met dit exemplaar nog potten zal gaan breken. “Sleep On It” ligt in dezelfde chille zomerse vibe als zijn vorige singles en daar zijn we maar al te blij om.

Sweet Insomnia verschijnt op 25 oktober.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

 

24 augustus 2019

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief