Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Gallant – “Sharpest Edges”

Christopher Gallant maakt al sinds 2013 muziek onder de naam Gallant, maar de Amerikaan brak pas echt door met zijn debuutalbum OlogyMet singles als “Talking To Myself” en “Bourbon” liet Gallant al zien dat hij een degelijk r&b-artiest was, en dat ging niet onopgemerkt voorbij. Zo mocht hij onder andere samenwerken met kleppers als Dua Lipa en Sufjan Stevens. Die ervaring heeft de jonge Amerikaan hoorbaar deugd gedaan, want zijn nieuwste “Sharpest Edges” mag er zijn.

Met “Sharpest Edges” heeft Gallant weer een dijk van een r&b-nummer gemaakt. Door de baslijnen en de zang, hangt er een zwoele zomersfeer doorheen de single. In de refreinen krijgen we elektrische geluiden die het nummer perfect aanvullen. Hoewel de Amerikaan ‘Hurt me’ zingt, kunnen we dat op basis van deze single zeker niet doen, want Gallant heeft vandaag nog maar eens bewezen dat hij zijn plek in de muziekwereld meer dan verdient.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 juni 2019

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief