Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Gallant – “Crimes”

Christopher Gallant, als muzikant simpelweg de achternaam, is bezig aan zijn post-Ology tijdperk. Een paar weken geleden kregen we al het geweldige “Sharpest Edges” en daar mogen we nu al het gloednieuwe “Crimes” aan toevoegen. Zijn nieuwste ligt binnen de grote lijnen van het genre dat de man maakt; iets tussen soul en r&b dat perfect wordt aangevuld door de hoge stem van Gallant.

In tegenstelling tot “Sharpest Edges”, is “Crimes” eerder een nummer dat we zouden tegenkomen in een zomerbar. Het nummer lijkt op vinyl opgenomen te zijn, waardoor er een oude, maar toch hippe sfeer doorheen de single hangt. Gallant mixt zijn stem met elektronische geluiden en een jazzy piano, maar er volgt geen echt hoogtepunt. Hierdoor kabbelt “Crimes” drie minuten gewoon rustig verder. Geen dikke hit, wel een degelijk nummer.

Op Instagram teased Gallant wel naar een album, maar op officiële info blijft het wachten.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

10 juli 2019

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief