Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Barny Fletcher – “CROPS”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Barny Fletcher is nog maar pas serieus bezig met het maken van muziek, maar hij weet nu al heel wat fans achter zich te scharen. Een jaar geleden werkte hij nog aan zijn mixtape in zijn slaapkamer en nu enkele maanden later speelde hij al op Pukkelpop en het Benicassim Festival in Spanje. Binnenkort volgt er volgens Barny een nieuwe mixtape met heel wat potentiële hits. Zijn opmars is ook de makers van een videospel niet ontgaan, want ze vroegen hem prompt of hij een nummer voor de soundtrack wou maken. Zo geschiedde en daar is “CROPS” het resultaat van geworden!

“CROPS” is een origineel hiphopnummer geworden dat nog eens de begaafdheid van Barny Fletcher als muzikant netjes in de kijker zet. De beat lijkt wel uit de veren van The Chemical Brothers te komen en bezit heel wat goede bassen die “CROPS” van heel wat bombast voorzien. Het is echter weer de flow en de woordenstroom van Barny Fletcher die met de aandacht gaan lopen en die aantonen dat in de Brit ook een uitstekende rapper schuilgaat. Het is ook de diversiteit waardoor we Barny Fletcher hoge kansen inschatten om de volgende superster te worden, want met “CROPS” gaat hij opnieuw een nieuwe richting uit. We kijken nu al reikhalzend uit naar het nieuwe project van Barny Fletcher en wat hij nog meer in petto heeft!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

22 augustus 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief