Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Eartheater – “High Tide”

Wat Brooklyn voor de hiphop is, is Queens voor de experimentele elektromuziek. Een van de vertegenwoordigers van die scene is Alexandra Drewchin, die onder haar moniker Eartheater muziek maakt. In 2015 begon haar muzikaal verhaal en sindsdien verbaast ze de wereld met haar eigenzinnige creaties, die het artistieke gesamtkunstwerk van Eartheater blootleggen. Drie albums staan al op haar naam en een vierde is in de maak. “High Tide” is echter de eerste single van Trinity, een mixtape die er snel zou aankomen.

“High Tide” is alweer een duister pamflet van geluiden geworden, dat zijn helderheid vindt in de zangpartijen van Drewchin. Het nummer zouden we best kunnen beschrijven als een samenkomst van FKA Twigs, Son Lux, Banks, Lafawndah en Grimes. Het mag duidelijk wezen, “High Tide” is een buitengewoon interessante single, die we niet zomaar uit onze gedachten krijgen door de spannende sfeer die errond hangt. Vervelen zal je je nooit tijdens het beluisteren van het nummer en zo wachten we vol spanning op Trinity.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

21 augustus 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief