Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single A. Swayze & The Ghosts – “Connect to Consume”

A. Swayze & the Ghosts zou wel eens de nieuwe garagepunksensatie van het moment kunnen worden. Dit jaar tekende het Australische viertal bij het independent Rough Trade label en wisten ze ons met hun eerste twee nummers, “Suddenly” en “Reciprocation“, te overdonderen. In mei maakten ze al eens de oversteek naar Europa voor een reeks concerten in het Verenigd Koninkrijk, maar verder focust het touren vooral op hun thuisland Australië. Een eerste album van A. Swayze & the Ghosts is in de maak, maar daar kunnen we pas in het voorjaar van 2020 op rekenen. Vandaag losten ze alvast het nieuwe “Connect to Consume”!

Na een korte inleidend stukje, gaat “Connect to Consume” snedig en haast euforisch van start. De gitaren weerklinken furieus en zijn de bouwsteen voor de rest van het nummer. De drie minuten razen in ijltempo voorbij en pakken de luisteraar stevig vast bij het nekvel. “Connect to Consume” straalt ook veel vitaliteit uit waardoor dit nummer zeker live uitstekend zal weten uit te pakken. Het refrein bevat namelijk ook veel vuur en men kan al snel luidkeels meebrullen. Ze sommen gewoon alle sociale media op die je in één refrein kan rammen, een aanklacht tegen de connectiviteit die tegenwoordig heerst. A. Swayze & the Ghosts is een groep met zeer getalenteerde muzikanten die binnenkort voor nog veel meer furore zal zorgen, dat staat na het beluisteren van “Connect to Consume” als een paal boven water.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1685 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Snakeheads - "Shit I Don't Have Time For" (feat. A. Swayze)

Het was op 15 maart dag op dag een jaar geleden dat we afscheid moesten nemen van Pete Lusty, oprichter van Ivy…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2020

Het einde van 2020: voor de ene een tijd om er hoopgevende anti-coronaspreuken tegenaan te gooien, voor de andere het startsein van…
AlbumsRecensies

A. Swayze & the Ghosts - Paid Salvation (★★★★): Sloopkogel deluxe

Als je bang bent dat we weer een alinea gaan vol spuien met lof over Australische punk, vrees niet: alinea twee staat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.