Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Twin Peaks – “Ferry Song”

Rammelende rock is van alle tijden, en zo ook van het heden. Twin Peaks is een band die daar best goed in is en de Amerikaanse formatie komt later dir jaar met een vierde album op de proppen. Op 13 september verschijnt Lookout Low en daaruit kregen we eerder al het gezellige Dance Through It”. Nu komt de band met “Ferry Song”, een nummertje over de boot richting New Orleans. Oude beelden van die stad krijgen we dan ook te zien in het clipje en zo zit de sfeer meteen goed.

Met een leuke piano en heel fijne gitaarlijnen gaat “Ferry Song” gezapig van start, en dat tempo blijft de band ook behouden gedurende het volledige nummer. Maar er komen ook blazers in de song, en het refrein is er eentje dat zeer melodieus en rijk klinkt, wat de song nog dat tikkeltje gezelliger maakt. De samenzang tijdens het refrein en de blazers op het eind zorgen er dan ook voor dat je uitkijkt naar wat er zal komen. Leuk nummertje dat je meteen een vrolijk gevoel geeft.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

3038 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Twin Peaks - "What's The Matter"

Dat de lockdown een vruchtbare periode betekent voor vele bands, zal de komende maanden alleen maar duidelijker worden. Twin Peaks was bezig…
InstagramLiveRecensies

Twin Peaks @ Ancienne Belgique (AB Club): Onstuimiger dan de serie

Vorig jaar verscheen alweer het vierde studioalbum van Twin Peaks. Toch zijn Belgische optredens van de groep uit Chicago schaars. Hun laatste…
AlbumsRecensies

Twin Peaks - Lookout Low (★★½): Stoffig en sloom

Twin Peaks kennen we al sinds 2010 als naamgenoot van de cultserie uit de nineties en als makers van gezellige, warme indierock….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.