Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Twin Peaks – “What’s The Matter”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Dat de lockdown een vruchtbare periode betekent voor vele bands, zal de komende maanden alleen maar duidelijker worden. Twin Peaks was bezig met het werken aan nieuwe nummers, maar door de pandemie kon er niet meer samengekomen worden. Hierdoor ging de band aan de slag met nummers die nagenoeg af waren. Het resultaat krijg je op 3 juli te horen op een ep onder de naam Side A. Vier nummers staan erop en met “What’s The Matter” krijgen we een eerste voorproefje. Op de vier nummers krijg je ook Ohmme, V.V. Lightbody, Lala Lala en Tom Reeder te horen.

Samen met vrienden in lockdown een kort plaatje maken dus, dat was het plan van Twin Peaks. Samen met de release van de single roept de band ook op om je te informeren over de Black Lives Matter beweging. Iedere maand zal een deel van hun merchopbrengsten rechtstreeks naar een organisatie gaan die de beweging ondersteunt. Maar nu muzikaal: “What’s The Matter” is een heerlijk speels garagerockliedje geworden in de typische Twin Peaks stijl. Dat wil zeggen een laidback sfeertje waarbij je aangenaam kan wegzakken. Door de extra invloeden van de bevriende artiesten (denk maar aan een heerlijk fluitje), krijgt het nummer nog een extra tikkeltje sfeer, wat het allemaal zeer gezellig maakt. Op 3 juli dus de volledige ep.

11 juni 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief