Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Sea Girls – “Violet”

Het Britse rockviertal Sea Girls werkt momenteel aan een eerste album (wordt verwacht in februari) en stilaan beginnen ze daar ook een paar nummers van uit te brengen. Sinds dit jaar gaat het stijl bergop voor de band uit London en speelden ze op Rock Werchter en Lowlands goede shows. Dit najaar gaat de band op hun grootste tour tot dusver en vergezellen ze zelfs Foals op een paar van hun shows. Met drie ep’s heeft de band nu ook al heel wat materiaal de wereld in gelost en kregen we de afgelopen maanden ook een paar singles. Na een klein muzikaal dipje stelden ze ons met “Closer” niet teleur en die opwaartse spiraal gaat met het euforische “Violet” gewoon verder.

“Violet” is een festivalanthem van jewelste waarop we al duizenden zielen los zien gaan. Het nummer barst van de energie en heeft een catchy refreintje dat zich al snel tot een regelrechte oorworm ontpopt. De hook is eenvoudig, maar heel effectief zoals dat nu eenmaal hoort in een goed popdeuntje. De krachtige stem van Henry Camamile komt er op “Violet” bovendien nog eens goed bovenuit en geeft het nummer zo extra punch. Ook de gitaren zijn strak ingespeeld en voorzien “Violet” van extra stadionbombast. Sea Girls is uit zijn dipje gekropen en leveren een leuk nummer af!

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

20 augustus 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief