Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Matt Wxsted – “Loner”

De Antwerpse emorapper Matt Wxsted is op dreef, want hij lost alweer een nieuwe single. Onlangs maakten we hem nog in onze laatste lichting namen bekend voor ons Dansende Beren Showcasefestival en daar zullen we ook live kunnen proeven van een heleboel nieuwe nummers. Naast muziek houdt Matt Wxsted zich ook bezig met poëzie en dichtbundels en dat merk je ook in zijn nummers. Sinds kort vormt Matt samen met Rare Akuma, LZI FT, Stealth the Sneaky en Kebbi het collectief RENEGADES, waar we in de toekomst nog het een en het ander van mogen verwachten. “Loner” is alvast nog een solosingle die geproducet werd door LZI FT.

Op “Loner” gaat Matt Wxsted op hetzelfde elan verder waarmee hij ons op “RIP” en “Pink Hotel” al mee kon overtuigen. Het nummer is heel melodieus en bevat tegelijk heel wat pit en energie. De beat, gemaakt door LZI FT, past perfect bij de stem en rapstijl van Matt Wxsted en heeft een mooie gelaagdheid en diepgang. Over diepgang gesproken, ook tekstueel springt “Loner” er weer bovenuit. “Loner” gaat over eenzaamheid en drugs die dat gevoel proberen te onderdrukken. Matt Wxsted is momenteel wel een van de meest underrated hiphoppers van ons land en dat bewijst hij met “Loner” nog maar eens.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2032 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Disorientations - "Loner"

Je zal maar het geluk hebben dat je met z’n drietjes fantastisch overeenkomt, en dat je besluit om een band te beginnen….
AlbumsRecensies

Maggie Lindemann - Paranoia (★★★½): Fee van de duisternis

Op haar achttiende scoorde Maggie Lindemann haar eerste hit en leek ze het zoveelste brave popsterretje te worden. Vier jaar en een…
AlbumsRecensies

Fisher Ice - Detachment (★★★½): De doos van Fisher

2020 was een rotjaar en we zullen het geweten hebben. Iedereen ging er anders mee om en voor de Antwerpse Robbe Hollanders…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.