Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Declan McKenna – “British Bombs”

Declan McKenna was nog maar 17 jaar oud toen hij zijn eerste nummer “Brazil” uitbracht en dat was meteen een schot in de roos. Hij speelde op het legendarische Glastonbury en werd door zowat elk muziekmagazine met een beetje invloed één van de meestbelovende artiesten voor de toekomst genoemd. Doorheen de jaren scoorde de Brit met “Isombard” en “The Kids Don’t Wanna Come Home” een paar bescheiden hitjes, om in 2017 zijn debuutalbum What Do You Think About the Car? uit te brengen. McKenna trad over de hele wereld op en samen met een passage in de KluB C van Rock Werchter, maakte hij zijn voorspelde toekomst stilaan waar. Gek genoeg verdween de jonge Brit de laatste jaren van de muziekscene, maar gelukkig brengt hij daar vandaag verandering in met “British Bombs”. Het nummer ging zonet in première op BBC Radio 1 en klinkt wederom veelbelovend.

Op “British Bombs” krijgen we een vernieuwende Declan McKenna te horen. Het nummer klinkt catchy en vrolijk en zijn stem is beter dan ooit. De pauze heeft de Brit duidelijk deugd gedaan en dat is dan ook goed hoorbaar op het nieuwste werk van de jongeman. De refreinen zijn echte meezingers geworden en een gitaartje rijgt alles op een leuke manier aan elkaar. “British Bombs” werd een vijf minuten lang durende comeback om u tegen te zeggen, waarin Declan McKenna zichzelf heeft heruitgevonden. De Brit mixt indie met elektro-, 80’s en nog zoveel meer pop door elkaar tot een geweldig geheel. Ons geluk kan dankzij dit nummer al zeker niet meer op en dat van Declan kennelijk ook niet, aangezien hij zich hoorbaar amuseert op zijn nieuwste werk.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

19 augustus 2019

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief