Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Barely Autumn – “Alix”

Barely Autumn is zweverig talent van eigen bodem om asap op je radar vast te pinnen. Twee jaar geleden kwam de selftitled debuutplaat van de band rond Nico Kennes uit en daarmee werd uitgebreid getourd. Deze vrijdag werd er weer nieuw materiaal van de indiemuzikanten op ons losgelaten, en met wat geluk betekent dat vroeg of laat ook de komst van een volgend album.

Nieuwe single “Alix” is weer rechttoe rechtaan indie die niet veel tijd nodig heeft om onze mondhoeken opwaarts te doen krullen. Barely Autumn komt ons een warme en tegelijk weemoedige omhelzing geven, waaruit we ons liefst niet te snel losmaken. Maar het is niet een en al zachtheid op “Alix”, want we krijgen ook een vrij stevig gitaarmoment dat ons zeker weet te bekoren. Op de bijhorende clip zien we hoe een royaal uitziende taart gulzig en met een gebrek aan elegantie verorberd wordt, wat een goede weerspiegeling blijkt van hoe wij met dit nummer omgaan.

Morgen speelt Barely Autumn een korte set op Pukkelpop; niet te missen!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

17 augustus 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief