Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Jeezy ft. Meek Mill – “MLK BLVD”

Jeezy staat al meer dan tien jaar garant voor hiphop met vaak ook een kantje hardcore. Zijn vorige plaat, Pressure, kwam uit in 2017 dus stilletjes aan zat de druk erop om een volgende langspeler uit te brengen. Die komt eraan op 23 augustus en zal TM 104: The Legend of the Snowman heten. In juli kregen we daar al “1 Time” van te horen en nu is er ook een samenwerking uit de bus gekomen met Meek Mill, die de ene succesvolle collab na de andere aan het scoren is.

“MLK BLVD” zet je best zo luid mogelijk. Als je bij de eerste bars al denkt dat het strak klinkt, zal je nog geen halve minuut later pas echt omvergeblazen worden. De elektronica wordt vanaf dan kraterdiep en hakt al even diep in. Ook op vlak van lyrics kan het duo er wat van; eufemismen blijken hen vreemd en dat maakt de song extra krachtig. Een ‘Heard what I said nigga, fuck Trump’ of ‘I’m better off beefing with Taylor Swift’ passeren de revue, overduidelijk zonder er doekjes om te winden. “MLK BLVD” is een zware hiphopsong geworden die niet bepaald barst van de afwisseling, maar speakers laten barsten doen Jeezy en Meek Mill over heel de lijn.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 augustus 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief