Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Meek Mill – “Blue Notes 2” (feat. Lil Uzi Vert)

Het is al jaren dat de Amerikaanse rapper Meek Mill in de middenmoot zit van het hiphopgenre. Bij de bekendste rappers hoort hij niet, maar toch heeft hij wel al naam. Zo is zijn nummer “Going Bad” met Drake een dikke hit, maar buiten die ene hit is er niet heel veel. Voor de film Bright heeft hij wel een nummer met YG en Snoop Dogg, “That’s My N****”, een remake van “Still Dre“. Samengevat heeft Meek Mill hier en daar eens een goed en bekend nummer, maar vaak zweeft hij ergens onder de hits. Ook in zijn nieuwe single “Blue Notes 2”, met Lil Uzi Vert, heerst er een tweestrijd.

Die tegenstrijdigheid is dan vooral het gevolg van de rapper die meewerkte aan dit nummer. Lil Uzi Vert stelt de laatste tijd heel erg teleur en hier weer. Meek begint “Blue Notes 2” zeer sterk en intensief, met harde teksten en een klepper van een beat. Je zou bijna denken dat hij geen adem nodig heeft. Het eerste deel zit vol emoties en dan begint Lil Uzi Vert te brabbelen. De hele vibe is weg en het nummer is bijna helemaal verpest. Gelukkig begint Meek Mill snel terug te rappen, met sterke lijnen en verwijzingen. “Blue Notes 2” begint en eindigt dus sterk dankzij Meek Mill, maar door die gastbijdrage zakt het even in.

TwitterFacebookInstagram

129 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Trippie Redd - "Holy Smokes" (feat. Lil Uzi Vert)

Na Trippie Redds poppunkalbum met Travis Barker was het afwachten welke kant de Amerikaanse rapper zou uitgaan voor zijn volgende project. Trippie koos…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Internet Money - "His & Hers" (feat. Don Toliver, Gunna & Lil Uzi Vert)

Vorig jaar scoorden de mannen van Internet Money een echte zomerhit met het nummer “Lemonade“, waarmee het producerscollectief hun definitieve doorbraak te…
AlbumsRecensies

Bebe Rexha - Better Mistakes (★★½): Fouten zijn menselijk

De Amerikaanse popster Bebe Rexha bezorgde ons in het verleden al heel wat radiohits door samen te werken met onder andere Martin…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.