Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single K1D x Chuki Beats – “THANK GOD”

20 juli zal K1D en Chuki Beats voor eeuwig achtervolgen, want een kleine drie weken geleden geraakten de twee verzeild in een zwaar auto-ongeval. De auto van Chuki Beats is een totaal wrak, maar de twee inzittenden kwamen er gelukkig enkel met een paar schaafwonden en de schrik van af. In juni bracht K1D nog zijn nieuwe ep Lonely Hour(s) uit waarop ook heel wat samenwerkingen met producer Chuki Beats op te vinden zijn. Het ongeval lijkt de twee vrienden echter nog dichter bij elkaar te hebben gebracht, want nog niet eens een maand na het ongeval lossen ze met “THANK GOD” een ode aan het leven.

“THANK GOD” is een nummer dat het vooral moet hebben van zijn diepe lyrics (‘Got Some high hopes for my life. Can’t afford to lose it all night’), want de beat is nogal basic gehouden. K1D haalt op het nummer opnieuw zijn gekende flow boven en die mag er zeker zijn, al moet hij wel oppassen dat hij niet te veel in herhaling valt. “THANK GOD” doet ons namelijk sterk denken aan de nummers van Lonely Hour(s) en daardoor valt het wow-effect wat weg. We zijn desondanks zeer blij dat K1D en Chuki Beats er nog zijn en zijn zeker dat ze in de nabije toekomst met nog meer vuur zullen afkomen.

De komende weken speelt K1D o.a. op Fire is Gold (24/8) en Crammerock (7/9)!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

11 augustus 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief