Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Barns Courtney – “Hollow”

Barns Courtney heeft er al een woelig parcours opzitten. De Brit was lange tijd de frontman van SleeperCell, maar het platenlabel was toen niet echt tevreden met hun muziek en trok zich terug. Barns Courtney verloor alles en was zelfs een tijdje dakloos, maar de muziek hielp hem desondanks om er terug uit te komen. Ondertussen is Barns Courtney uitgegroeid tot een van de nieuwe gezichten van de rockmuziek en heeft hij inmiddels meer dan een half miljard streams op Spotify. Op 6 september verschijnt zijn tweede plaat 404 en daar kijkt hij bijzonder hard na uit. Nu is er eerst en vooral nog eens een nieuw nummer van hem met het energieke “Hollow”.

Barns Courtney slaat op zijn nieuwe album in een iets meer elektronische weg op, maar dat stoort ons niet als het resultaat zo goed is als “Hollow”. De rockelementen zijn desondanks ook goed te horen met de snedige drums en de strakke gitaarstukken. “Hollow” is een brok van bombast en zorgt daarbovenop ook nog eens voor heel veel euforie. Reken daar nog eens de unieke stem van Barns en een goede songtekst bij en je weet dat “Hollow” gewoon een heel goed nummer is. Wij kijken nu alvast uit naar zijn tweede plaat, maar met zo’n aanstekelijke preview zien we het helemaal goed komen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2027 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Tom Morello - The Atlas Underground Flood (★): Kwantiteit boven kwaliteit

Rage Against The Machine, Audioslave, Prophets of Rage… het zijn slechts enkele van de legendarische bands waar Tom Morello, in zijn ondertussen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Tom Morello - "Human", "Hard Times" & "Raising Hell"

Het is ondertussen om en bij de twee jaar geleden sinds Rage Against The Machine de muziekwereld op zijn grondvesten deed daveren…
InterviewsUitgelicht

Interview Barns Courtney: 'Ik ben zeer dankbaar dat ik het spel mag spelen'

Afgelopen vrijdag bracht Barns Courtney zijn langverwachte tweede album 404 uit en dat viel bij ons duidelijk in de smaak. De rockelementen zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.