Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nasty Cherry – “Live Forever”

Eerder dit jaar bracht niemand minder dan Charli XCX vier moordvrouwen samen en dat viertal vormt nu Nasty Cherry. Onder hen bevindt zich de drumster van Charli XCX Deborah Know-Hewson. De overige bandleden zijn Georgia Somary, Chloe Chaides (van Kitten) en model Gebbriete Bechtel verzorgt de zang. Inmiddels bracht de band al twee singles uit en debuutsingle “Win” overtuigde ons meteen. Charli XCX heeft de laatste tijd haar handen dus goed vol. De Britse zangeres lijkt al druk bezig met het debuutalbum van Nasty Cherry, maar ze brengt zelf binnenkort ook een nieuw album uit.

Ook op “Live Forever” krijgen we de ietwat donkere stem van Bechtel te horen, maar tijdens het refrein wordt het wat vrolijker door de samenzang met de andere bandleden. Het aanstekelijke refrein is niet al te moeilijk mee te zingen en blijft na enkele luisterbeurten aardig hangen. De funky gitaar geeft het nummer wat meer diepgang en net zoals op het vorig werk is de drumpartij duidelijk aanwezig. Het zijn vier vrouwen die hun instrumenten niet willen verbergen. Nasty Cherry speelt goed luid en wij zouden de radio meteen nog wat luider zetten moest hun muziek passeren.

Instagram

Volg ons op Spotify voor meer muziek.

1186 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

De vijf van "Den Beir" (25 januari - 31 januari)

Er verschijnen wekelijks heel wat nieuwe liedjes, waarvan slechts een klein deel een recensie krijgt. De rest blijft vaak onbeschreven, zeker wanneer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.