Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Bruce Springsteen – “I’ll Stand By You”

Binnenkort komt Blinded By The Light uit, een film die gebaseerd is op de legendarische muziek van Bruce Springsteen. De nieuwe single “I’ll Stand By You” doet dienst als soundtrack. Het nummer had Springsteen al een tijdje klaarstaan; hij schreef het voor Harry Potter en De Steen Der Wijzen, maar daarvoor werd het uiteindelijk niet gebruikt. Gelukkig zagen de makers van deze film wel potentieel in dit steengoede nummer, en kunnen wij er nu ook van genieten. Na zijn teleurstellende, recente album Western Stars is deze van onder het stof gehaalde single een zeer welkome verrassing.

“I’ll Stand By You” voelt aan als een warm bad. Springsteen heeft de gave om gerust te stellen met zijn warme stem, en met de wondermooie, orkestrale begeleiding komt dat talent hier nog meer tot zijn recht. Hoewel de muziek groots en innemend klinkt, is het nummer in zijn geheel een bescheiden liefdesverklaring. ‘Together we’ll chase those thieves that won’t leave you alone / Out from under the bed, out from over our home / And when the light comes, we’ll laugh my love / At the things that the night had us so frightened of / And until then i’ll stand by you always’. Zijn fans kunnen niet anders dan altijd achter hem blijven staan, zeker wanneer hij hen blijft verrassen met parels als deze.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

9 augustus 2019

About Author

Gilke Geeraerts


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief