Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Press Club – “New Year’s Eve”

Press Club gaat er tegenaan! Het debuutalbum van de Australische garagepunkers dateert nog maar van vorig jaar, en toch mogen we de opvolger daarvan al verwelkomen op 16 augustus. Die zal de naam Wasted Energy krijgen, en twee singles van dat nieuwe album lieten ze al op ons los, waaronder het veelbelovende “Get Better”. Ook de nieuwe smaakt naar meer en doet ons op het puntje van onze stoel zitten. De muziek van Press Club gaat zoals altijd tekeer als een orkaan, maar zo boos als op “New Year’s Eve” klonk het nog nooit.

Die kwaadheid is ook niet gespeeld, want frontvrouw Nat Foster haat ‘fake shit’. Ze wil kunnen geloven in de woorden van de vocalist, en die geloofwaardigheid bezit zijzelf helemaal. Hoewel haar furieuze stem en het sterke gitaarwerk onontbeerlijk zijn voor dit nummer, spelen de drums toch de hoofdrol. Van in het begin bepalen die het bloedstollende tempo, en het volledige nummer lang worden we niet meer losgelaten; we blijven gewillig mee voortrazen aan duizend kilometer per uur. Binnenkort touren ze twee weken door Europa, maar ons land slaan ze over, en daar worden wij dan weer kwaad van. Gelukkig is er geen betere soundtrack bij die verontwaardiging dan deze heerlijke nieuwe single.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

8 augustus 2019

About Author

Gilke Geeraerts


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief