Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Roxy Girls – “Spanners For Hands”

Roxy Girls zijn geen girls, maar vier jongemannen uit Sunderland in het Verenigd Koninkrijk. De band houdt het graag kort maar krachtig, zoals de beste postpunk het betaamt. Diepzinnige teksten komen er niet aan te pas; de Engelsmannen bezingen liever hun eigen prettig gestoorde onderwerpen. Zo ook op “Spanners For Hands”, of wat had je dan verwacht met zo’n titel? Eind mei kwam “Trials and Tribulations” uit en deze single is het tweede voorsmaakje van Roxy Girls’ aankomende debuutplaat. A Poverty of Attention zal vanaf 6 september onze volle aandacht krijgen.

“Trials and Tribulations” moesten we naar eigen zeggen zeker laten horen aan onze oma’s. Of het echter geschikt was voor de derde generatie, lieten we in het midden. Die twijfel wordt verder vergroot op “Spanners for Hands”, aangezien het hier allemaal nog een klad drukker en strakker klinkt. Een ideaal nummer om al je fysieke energie eraf te springen, maar ook mentaal zijn we leeg na “Spanners For Hands”. De geweldige punkchaos slorpt ons helemaal op en tot rust komen is in geen geval aan de orde. Een driedubbele shot cafeïne, zo kan je Roxy Girls nog het best omschrijven.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

7 augustus 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief