Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jadu Heart – “Whitefang”

Het mysterieuze Britse producerduo Jadu Heart werd vooral bekend door hun samenwerking met Mura Masa voor het nummer “U Never Call Me”. Nu helemaal op hun eigen benen staand, brengen ze op 16 augustus hun debuutplaat Melt Away uit. Vandaag brachten ze hun laatste voorproefje daarvan uit en dat kreeg de naam “Whitefang”. Oorspronkelijk was het nummer zelfs niet bedoeld om op de plaat te verschijnen, maar omdat het tijdens de optredens uitgroeide tot het favoriete nummer van het publiek, besloten ze toch maar om “Whitefang” alsnog op de plaat te zetten.

We zijn blij dat het duo deze beslissing heeft gemaakt, want we vinden het een van hun betere nummers. De synths in de intro in combinatie met de kloppende beat doen ons ook meteen denken aan Four Tet zijn nieuwe werk. Als we onze ogen sluiten wanen we ons in een onbekende, mistige wereld, en dit is juist de bedoeling van Jadu Heart. Met hun muziek willen ze je meenemen naar hun wereld, zodat je die samen kan ontdekken. Missie geslaagd, zouden we zeggen en we kijken al reikhalzend uit naar 16 augustus.

Facebook / Twitter / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jadu Heart - "'Burning Hour"

Het Britse elektronicaduo Jadu Heart heeft dit jaar al bijna even veel nummers uitgebracht als we maanden doormaakten. Dat komt omdat Dina…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jadu Heart - "Dead, Again"

Met hun debuutalbum Melt Away onder de arm is het Britse elektronicaduo sinds dit jaar alweer een nieuwe weg ingeslagen. Gedaan met al…
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #17

Iedere week worden we om de oren geslagen met nieuwe albums. Omdat het moeilijk is om elke plaat zijn eigen review te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.