Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Noah Cyrus – “July”

Het gaat momenteel behoorlijk goed ten huize Cyrus. Nog maar net brak Billy Ray Cyrus het record voor langste nummer één in Bilboard’s Hot 100 samen met Lil Nas X, en ook Miley Cyrus heeft een gevierd comeback achter de kiezen. Dat de jongste van de roedel dan wilt volgen, snappen we volledig. Ondertussen is Noah Cyrus geen klein kind meer en maakt ze al een tijdje haar eigen muziek. In 2016 debuteerde ze met haar Labrinth samenwerking, genaamd “Make Me (Cry)”, en sindsdien bleef ze nummers uitbrengen. De grote doorbraak zat er nog niet in, maar haar debuutalbum ligt dan ook nog niet in de rekken.

De negentienjarige Amerikaanse bracht vandaag haar eerste solosingle van het jaar uit. “July” is een nummer waarin ze over een aanhoudende negatieve cyclus in een relatie reflecteert en het resultaat mag er zeker wezen. Met een lichte folk-country sfeer brengt ze heel wat rust in de ballade, die ze samen met haar goede vriend Peter Harding schreef. Geen grootse elektronische geluiden meer, maar een simplistisch melodietje is deze keer de baas. Misschien niets buitengewoon, maar lief is het met zekerheid.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1211 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Noah Cyrus & Tanner Alexander - "Lately"

Ze is de zus van één van de meest controversiële popsterren ter wereld, maar afschrikken laat ze zich hierdoor niet. Noah Cyrus,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Noah Cyrus & MØ - "We Are..."

Noah Cyrus is de jongste poulain uit de wereldberoemde Cyrus familie. Op haar zestiende bracht ze haar debuutsingle “Make Me (Cry)” met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Noah Cyrus - "I'm Stuck"

De zus van de wereldberoemde Miley Cyrus is langzaam bezig met een eigen carrière uit de bouwen. De jongedame loste al twee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.