Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single MOHIT – “Reggaeezer”

MOHIT is een creatief drietal uit Londen dat genres overschrijdt met de regelmaat van de klok. Erg veel releases heeft de band nog niet, maar wat ons betreft hebben ze al dubbel en dik aangetoond dat ze het wel eens ver zouden kunnen schoppen. Met hun mengeling van rock, jazz en experiment krijgen we steeds een spannend en vernieuwend geheel te horen en zoiets kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Niet alleen heeft MOHIT boeiende muziek, ook hun concept is niet doorsnee. Zo brengen ze B-side singles uit van eerdere releases, waardoor je nog voor de eerste langspeler al een gevoel van samenhang krijgt. Het nieuwe “Reaggaeezer” is de B-side van hun vorige single “Yoghurt”.

“Reggaeezer” is wel dansbaar, maar het laat je geen seconde baden in laidback zorgeloosheid zoals de titel zou doen verwachten. De ritmes zijn spannend, de melodieën intrigerend en de wendingen spectaculair. Hun muziek is duidelijk niet weggelegd voor degenen die voldoening halen uit een terugkerende riff het hele nummer lang of een simpel en catchy melodietje. MOHIT maakt het veel ingewikkelder dan dat en de band weet duidelijk wat ze aan het doen zijn. Ondanks de ontelbare lagen voel je namelijk aan dat elke zet klopt als een bus en het geheel nog krachtiger maakt. MOHIT, onthoud de naam.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

29 juli 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief