Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Juice Webster – “Lover, I Swear”

Juice Webster is de helft van het elektronische duo Hemm, maar onder haar eigen naam doet deze dame iets helemaal anders. Juice Webster uit Melbourne blijkt van vele markten thuis, want haar debuutsingle focust op haar stem en gitaar in plaats van op imponerende elektronics die we steevast associëren met Hemm. Er zou al sprake zijn van een eerste ep, maar details daarover blijven nog uit.

“Lover, I Swear” is een emotionele song die een relatiebreuk draaglijk kan maken. Webster klinkt alsof ze zingt en speelt uit ervaring; zo persoonlijk en recht uit het hart krijg je het niet elke dag. Met “Lover, I Swear” lijkt het alsof de dame opnieuw warmte durft binnenlaten, net als de eerste lentezonnestralen die merkbaar deugd doen na een lange winter. Hoe hoopgevend die ene kant ook aanvoelt, tegelijk geeft ze zonder er doekjes om te winden toe dat het beloofde moving on nog niet voor meteen is. De tekst zou wel eens kunnen inwerken op je traanklieren, doordat Webster nergens met afgezaagde clichés werkt. De tekst gaat persoonlijk en bevat mooie beelden om haar pijn weer te geven en dat is misschien nog het sterkste aan dit nummer. “Lover, I Swear” is een gevoelig debuut en we hopen snel meer te horen van Webster.

Facebook

https://soundcloud.com/julia-webster-5/02-lover-i-swear-1

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Taylor Swift - "All Of The Girls You Loved Before"

Het zijn spannende, drukke tijden voor Taylor Swift. De Amerikaanse superster begint vandaag namelijk aan haar eerste tour sinds 2018. De zogeheten…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single LOVER - "Palm Reader"

Veel is er niet te vinden over de Australische Oliver Kirby. Onder de naam LOVER maakt hij sinds een paar jaar elektronische…
AlbumsRecensies

Taylor Swift - Lover (★★★): De oude en nieuwere Taytay hand in hand

Ruim tien jaar geleden bracht Taylor Swift haar eerste countryalbum uit. Inmiddels is ze zonder twijfel een van de grootste popsterren ter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.