Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Juice Webster – “Lover, I Swear”

Juice Webster is de helft van het elektronische duo Hemm, maar onder haar eigen naam doet deze dame iets helemaal anders. Juice Webster uit Melbourne blijkt van vele markten thuis, want haar debuutsingle focust op haar stem en gitaar in plaats van op imponerende elektronics die we steevast associëren met Hemm. Er zou al sprake zijn van een eerste ep, maar details daarover blijven nog uit.

“Lover, I Swear” is een emotionele song die een relatiebreuk draaglijk kan maken. Webster klinkt alsof ze zingt en speelt uit ervaring; zo persoonlijk en recht uit het hart krijg je het niet elke dag. Met “Lover, I Swear” lijkt het alsof de dame opnieuw warmte durft binnenlaten, net als de eerste lentezonnestralen die merkbaar deugd doen na een lange winter. Hoe hoopgevend die ene kant ook aanvoelt, tegelijk geeft ze zonder er doekjes om te winden toe dat het beloofde moving on nog niet voor meteen is. De tekst zou wel eens kunnen inwerken op je traanklieren, doordat Webster nergens met afgezaagde clichés werkt. De tekst gaat persoonlijk en bevat mooie beelden om haar pijn weer te geven en dat is misschien nog het sterkste aan dit nummer. “Lover, I Swear” is een gevoelig debuut en we hopen snel meer te horen van Webster.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

29 juli 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief