Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Gangthelabel & Chuki Beats – “Mood”

Het werd de afgelopen maanden opvallend stil rond Gangthelabel. Het Belgische hiphopduo stond in 2015 nog op de main stage van Pukkelpop, maar echt effectief doorbreken konden ze niet. Een aantal kleine radiohits scoorden ze wel, zoals “Willy Naessens”, en dat leverde hen in de Belgische scene toch wat naamsbekendheid op. De afgelopen maanden werd het desondanks stil rond Gangthelabel en zagen we Pretty Boy Dro en 95 Kuston eerder apart dan samen online verschijnen. Een einde van het duo leek nabij, maar nu laten ze toch weer van zich horen met “Mood”.

De nieuwe single “Mood” kwam tot stand met de Belgische succesproducer Chuki Beats, zoals in het verleden al vaker gebeurde. Gangthelabel was eigenlijk altijd al een groep die de hypes van het moment volgt, maar met “Mood” hebben we dat gevoel minder. De beat blijft hangen en het is vooral het stuk van 95 Kuston dat ons het meest kan bekoren. Ook het stukje van Pretty Boy Dro is goed, maar wat minder mompelen had zeker geen kwaad gekund. Dat Gangthelabel muzikaal gegroeid is, hoor je ook in het refrein, dat ijzersterk en met volle overgave gebracht wordt door 95 Kuston. We hopen dat het verhaal van Gangthelabel nog niet ten einde loopt en ze sterk verder kunnen gaan zoals ze alvast met “Mood” doen.

Op zondag 11 augustus staat het duo op de Lokerse Feesten.

Facebook

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

28 juli 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief