Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Slipknot – “Solway Firth”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Vorige week kondigde de gemaskerde bende van Slipknot een heuse wereldtour aan. Het enige land dat ze daarbij vergeten aan te doen, is België. Gemiste kans dus, maar de band speelt wel in Amsterdam en Luxemburg, dus heel ver moet je ze niet zoeken. Op 9 augustus verschijnt We Are Not Your Kind, de nieuwe plaat van de band, en daaruit kregen we nog maar één single. “Unsainted” beweest dat de band geen gas terugneemt en dat is op het nieuwe “Solway Firth” niet anders.

Agressief en bloederig, niet enkel de clip van “Solway Firth” ziet er zo uit, ook het gevoel bij het nummer zelf heeft er iets van weg. Met behulp van enkele livebeelden van hun festivaltour weet Slipknot perfect muziek en beeld te combineren. Het begint allemaal heel mysterieus, maar eens Corey Taylor zijn vuilste screams bovenhaalt, is het hek van de dam en kan er met riffs om de oren gesmeten worden. De breaks zijn furieus en de energie onuitputtelijk. Het is de minst toegankelijke single die we tot nu toe al van de plaat kregen en het belooft dus meer dan goeds voor 9 augustus. Aftellen!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

22 juli 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief