Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Charlotte Lawrence – “Why Do You Love Me”

Dat Charlotte Lawrence méér is dan een succesvol Amerikaans model is al enige tijd duidelijk. De achttienjarige tiener scoorde al enkele bescheiden hits met de nummers “Just The Same” en “Sleep Talking” en werkt duidelijk toe naar haar grote doorbraak. Veel ervaring heeft ze nog niet, maar talent is duidelijk wél aanwezig. Ze viel enkele maanden geleden ook hier in België te bewonderen. Een review van dit optreden vind je hier.

“Why Do You Love Me” breekt met Charlotte’s voorgaande nummers door de simpliciteit die hierin centraal staat. Een up-tempo beat wordt hier ingewisseld voor een basgitaar, die de rode draad van het nummer vormt. De eenvoud maakt het net erg catchy, het popnummer blijft wel even door je hoofd spoken. “Why Do You Love Me” kent bovendien een duistere ondertoon die al snel doet denken aan de donkere nummers van Billie Eilish.

Of dit een immense hit wordt, valt te betwijfelen. Wat wel zeker is, is dat Charlotte Lawrence stap per stap op weg is naar de top.

Facebook / Twitter

19 juli 2019

About Author

Charlotte Coeman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief