Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mavi Phoenix – “Bullet In My Heart”

Mavi Phoenix is een Oostenrijkse popartieste die invloeden vanuit r&b of hiphop absoluut niet schuwt. Ze is de zangeres bij uitstek die je niet kan introduceren door een half nummertje af te spelen, daar gaat ze veel te breed voor. Mavi heeft wel degelijk een rode draad en die bestaat uit haar typische stemkleur, straightforward teksten en een alomtegenwoordige lading power. Geen katje om zonder handschoenen aan te pakken dus, zeker niet nu ze zich zo heeft blootgegeven op haar nieuwe single.

“Bullet In My Heart” gaat namelijk over haar worsteling met haar geslacht en identiteit. Mavi Phoenix wil afrekenen met alle veronderstellingen waarin geen rekenschap afgelegd wordt van de moeilijkheden die dit alles met zich meebrengt. Zelf is ze nog op weg om volledig zichzelf te worden en met haar nieuwe single zal ze ieders gelijkaardige proces zeker kunnen opfleuren.

Het persoonlijke thema wordt muzikaal vooral gebaseerd op electro en een briesje r&b, en deze keer zijn het vooral Mavi’s lyrics die ons van haar typische uppercut voorzien. “Bullet In My Heart” neemt een donkere start en is echt een overrompeling, maar later stemt het toch hoopvol. Het is alsof Mavi Phoenix een vertrouwenslevel-up krijgt en alle negatieve reacties vanaf dan zelfzeker de rug toe kan keren. “Bullet In My Heart” is een gedurfde, straffe zet!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

Milky Chance @ Ancienne Belgique (AB): Zwoele zomeravond in februari

Eind vorig jaar bracht Milky Chance zijn derde studioalbum Mind the Moon uit. Om dat te vieren stippelde de band een wereldtournee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.