Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Yellow Days – “It’s Real Love”

Men noemt Yellow Days al langer een van de grootste talenten van de aanstormende muziek generatie. De nog prille twintiger uit Engeland stortte zijn hart reeds uit op twee platen: Is Everything​ ​Okay​ ​In​ ​Your​ ​World?​  en Harmless Melodies. Hij ontwikkelde hierop een eigen kijk op psychedelische indierock, steevast doorvlochten met drama en liefdesverdriet. Het laatste anderhalf jaar hield hij ons echter zoet met drie singles en gisteren kwam daar een vierde bij, “It’s Real Love”.

De jazzy intro van nieuwe single “It’s Real Love” doet meteen denken aan de psychedelische jazz van Yussef Kamaal. Verder wentelt Yellow Days zich opnieuw in liefdesdrama, iets waar hij zelf zegt veel voldoening uit te halen. Aangezien zijn jonge leeftijd is het natuurlijk niet meer dan logisch dat hij thema’s aanhaalt die de wereld van adolescenten bewegen. De song fungeert voor deze tere zielen weer als een rustgevend deken van troost. De haren gaan rechtop staan bij de puurheid van zijn zangkunsten. Deze nieuwe single is misschien niets baanbrekend voor Yellow Days maar wel een verdere uitbouw van zijn bibliotheek aan sterke liefdessongs.

Facebook / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

11 juli 2019

About Author

Sam Donné


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief