Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Equal Idiots – “Run”

Hoera! Equal Idiots is terug! Na een intensieve periode waarin het duo uit Hoogstraten ‘De Nieuwe Lichting’ won, de klok rond tourde en hun debuutplaat uitbracht, namen de heren een kleine pauze. Die onderbreking lijkt nu gedaan te zijn, want onze favoriete garagepunkers zwierden zonet hun nieuwste single “Run” online en stellen daarmee niet teleur.

Het nummer is alles waar Equal Idiots voor staat. Kwieke drums en scheurende gitaren, allemaal netjes verpakt in twee minuten en achttien seconden. Denk daar nog een oorwurm van jewelste bij en zo scoort het duo weer met hun succesvol recept. ‘Never change a winning team’ zegt men wel eens, en dat lijkt Equal Idiots ook helemaal niet van plan. We kunnen er ons zo de stoeierige stijl van Thibault Christiaensen bij inbeelden, wat er wederom voor zal zorgen dat deze single ook live weer zal scoren. “Run” doet ons alvast watertanden naar meer.

Wie de zotste band van Vlaanderen nog eens aan het werk wil zien, kan dat doen op zaterdag 17 augustus op Pukkelpop.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

8 juli 2019

About Author

Quinten De Seranno Alles kan, alles mag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief