Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Johan Papaconstantino – “Lavi”

Er hangt een wolk vaagheid rond Johan Papaconstantino, maar dat past dan ook perfect bij de elektronische psychedelica die hij brengt. Waar we wel met zekerheid een uitspraak over kunnen doen, is dat de Fransman boordevol talent zit dat hoognodig ontdekt moet worden. De autodidact bewees onlangs nog in de Botanique dat hij een hele zaal in trance kan krijgen en deed dat dan nog eens bescheiden ook. Vandaag kregen we een nieuwe single van de man en als je efficiënt enkele dingen gedaan zou moeten krijgen, kan je dat maar beter doen vooraleer je “Lavi” beluistert.

Het nummer laat je namelijk helemaal afzakken tot in het epicentrum van Papaconstantino’s roze wolk, en dat niet eens langzaam. Direct werken de kilometer diepe beats in en vanaf Johans bewerkte stem daarbovenop weerklinkt, bezitten we niet meer over de mogelijkheid om “Lavi” af te zetten. Moesten we ooit van plan zijn een sekte op te richten, kiezen we dit zonder twijfel als cultlied. Zo enigmatisch en bezwerend krijg je het niet vaak. En je kan er nog eens zwoel en als in een trance op dansen ook. Johan Papaconstantino brengt ons op rare cultideeën, maar levert vooral een hypnotiserend nummer af dat niet zou misstaan in de vaagste en/of coolste nachtclubs.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
LiveRecensies

Aloïse Sauvage + Johan Papaconstantino @ Les Nuits Botanique: Gewaagd, maar geslaagd!

We hebben er weer een schitterende en vooral heel gevarieerde avond opzitten op Les Nuits in Botanique. De psychedelia boordevol beats van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.