Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Sam Fender – “Will We Talk?”

© CPU – Kris Kellens

Sam Fender is zonder twijfel een van de grootste revelaties van het afgelopen jaar. Met een aankomende Europese tour en een debuutalbum later deze zomer lijkt de populariteit van de Brit alleen maar te groeien. Vorig jaar stond Sam Fender nog op The Slope van Rock Werchter en met hits als “That Sound” en “Hypersonic Missiles” krijgt hij tegenwoordig steeds meer aandacht op de nationale radiozenders. “Will We Talk?” zal hem ongetwijfeld alleen maar meer in de spotlight zetten. Het nummer ging zonet in première bij Annie Mac op BBC Radio 1, en ligt in de stijgende lijn van de muziek van de jonge artiest.

“Will We Talk?” duurt slechts een kleine drie minuten, maar is meer dan de moeite waard. Het nummer opent met een opbouwende gitaar en een drum. In de refreinen wordt duidelijk dat Sam een grote Bruce Springsteen-fan is, want net als in “Hypersonic Missiles” komen er een aantal elementen terug die ons erg hard aan ‘The Boss’ doen denken. “Will We Talk” klinkt vrolijker dan het vorige werk van Fender, en laat ons watertandend uitkijken naar zijn debuutalbum.

Sam Fender staat op 6 november in La Madeleine. Op 9 augustus komt zijn debuutalbum Hypersonic Missiles uit.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2 juli 2019

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief