Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Ty Segall – “Radio”

Albummachine Ty Segall zal op 2 augustus weer een nieuwe langspeler loslaten. De man blijft maar gaan, zonder ooit teleur te stellen of nummers af te leveren die van de zielloze loopband geplukt lijken. De nieuwe plaat zal First Taste heten, maar een eerste smaakje is het al lang niet meer. Het album is namelijk een tweetal maanden geleden gelekt en ook al zorgde dat voor heel wat euforie, de verrassing is er nu wel een beetje af. In ieder geval kunnen we ons nog steeds verheugen op enkele officiële releases; zo was er begin juni het positief enerverende “Taste” en belanden we nu in een trance met “Radio”.

Segall houdt het wederom niet rustig op “Radio”. Met psychedelische instrumentals en (samen)zang die inwerkt als een hypnotiserende hymne zien we onszelf op deze tunes al rondfladderen in de tuin zonder schoenen aan. Een erg hippie-happy tafereel, maar zo voelt het dan ook. Dat wil niet zeggen dat het allemaal een mellow bedoening is. Integendeel, Ty Segall blijkt fan van de radiozender met pit. Er zit een onmiskenbare, aanstekelijke drive in het nummer. Of het nu fladderen is of iets anders, stilzitten zal je in geen geval doen. Ty Segall zet zijn typische sound weer eens neer en of je het nu voor een eerste keer hoort of niet, een verdomd goeie single is “Radio” alleszins!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1 juli 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief