Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ty Segall – “Taste”

Hoeveel albums Ty Segall de afgelopen jaren heeft uitgebracht? We moeten eerlijk zijn, we weten het ook niet meer zo goed. En stilzitten staat in de verste verte niet in zijn woordenboek. Nu komt hij weer op de proppen met een nieuwe single en geloof het of niet, dat hoort bij weer een nieuw album. “Taste” komt op zijn nieuwe album First Taste te staan. Het album komt op 2 augustus uit, maar voor de mensen die niet kunnen wachten, het album is al een maand gelekt. Het stond even op Apple Music en Amazon Music, maar werd er snel weer afgehaald. Wie wel geduld heeft, kan vandaag alvast een eerste single uit het nieuwe album horen.

“Taste” is een typisch Segall-nummer. Het opent met een reeks hevige drums en vanaf de rokerige, psychedelische gitaren binnenkomen vallen, herken je de Californische prins van de fuzzy garagerock meteen. Ook de vocals klinken typisch Segall met hun schreeuwerig karakter. Vooral naar het einde van de song toe, komt er een tropische en experimentele percussie bij kijken. “Taste” is niets nieuws, maar klinkt wel goed. Hopelijk weet Segall zich ook op First Taste te vernieuwen. Wij kijken er alvast naar uit, afspraak op 2 augustus, als je de officiële releasedatum wil afwachten, natuurlijk.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ty Segall - "The Dance (Edit)"

Als we het spectrum bekijken van de garagerock is Ty Segall het bekendste petekindje van het genre. De man uit Laguna Beach,…
InstagramLiveRecensies

Down The Rabbit Hole 2024 (Festivaldag 3): Muzikale en meteorologische verrassingen

Koud, nat, warm, droog, motregen, gewone regen, brandende zon, alles passeerde de revue. Behalve een regenboog natuurlijk. Godverdomme. Gelukkig waren de meeste…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Ty Segall - Three Bells (★★★½): Zorgvuldige mijmeringen, te midden van chaos

Werp je een blik op zijn recente solo-discografie, dan valt op dat Ty Segall (garagegod, fuzzfijnproever en hondenliefhebber) in de laatste jaren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.