Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Belle and Sebastian – “Sister Buddha”

Belle and Sebastian heeft al een aanzienlijk oeuvre en hen uitgebreid voorstellen is nergens meer voor nodig. Deze zevenkoppige band uit Glasgow broedt ondertussen -weer op iets nieuws. Ze zullen namelijk de soundtrack van de film ‘Days of the Bagnold Summer’ verzorgen, die wordt geregisseerd door Simon Bird (gekend van The Inbetweeners) en in 2020 voor het eerst te zien zal zijn. Met een soundtrack van Belle and Sebastian vermoeden wij in ieder geval dat die film niet meer fout kan gaan. Op 13 september zullen we alvast de volledige soundtrack kunnen beluisteren.

“Sister Buddha” is dus de eerste single van die soundtrack, die Belle and Sebastian zonet releasete. Het nummer zal dan ook vooral tot z’n recht komen ter begeleiding van een vrolijke scène; luister alleen nog maar naar de intro en je weet al wat we bedoelen. Met opbeurende instrumentals tussendoor en zinnen als ‘I’ll send you all the love that I can find’, werpen ze hun meest charmante eigenschappen in de strijd. En ook de critici onder ons zullen tevreden blijven, want net voordat het langdradig dreigt te worden, komt het lied tot haar einde. We krijgen het er helemaal warm van; echt een gelukzalig deuntje.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Suki Waterhouse & Belle and Sebastian – “Every Day's A Lesson In Humility”

De drukte rond de muzikale rol van de Britse singer-songwriter in Daisy Jones & The Six is eindelijk net wat afgenomen, maar…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Belle and Sebastian, Sylvie Kreusch, Whispering Sons en meer naar Live /s Live 2023!

De affiche van Live /s Live krijgt vandaag een kleine upgrade. Op zaterdag 24 juni krijgen The War on Drugs, Balthazar en…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Belle and Sebastian - Late Developers (★★★½): Even op het verkeerde been gezet

Enkele dagen geleden verraste Belle and Sebastian ons volledig. De Schotse indieband bracht namelijk uit het niets een single uit, die de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.