Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Belle and Sebastian – “Sister Buddha”

Belle and Sebastian heeft al een aanzienlijk oeuvre en hen uitgebreid voorstellen is nergens meer voor nodig. Deze zevenkoppige band uit Glasgow broedt ondertussen -weer op iets nieuws. Ze zullen namelijk de soundtrack van de film ‘Days of the Bagnold Summer’ verzorgen, die wordt geregisseerd door Simon Bird (gekend van The Inbetweeners) en in 2020 voor het eerst te zien zal zijn. Met een soundtrack van Belle and Sebastian vermoeden wij in ieder geval dat die film niet meer fout kan gaan. Op 13 september zullen we alvast de volledige soundtrack kunnen beluisteren.

“Sister Buddha” is dus de eerste single van die soundtrack, die Belle and Sebastian zonet releasete. Het nummer zal dan ook vooral tot z’n recht komen ter begeleiding van een vrolijke scène; luister alleen nog maar naar de intro en je weet al wat we bedoelen. Met opbeurende instrumentals tussendoor en zinnen als ‘I’ll send you all the love that I can find’, werpen ze hun meest charmante eigenschappen in de strijd. En ook de critici onder ons zullen tevreden blijven, want net voordat het langdradig dreigt te worden, komt het lied tot haar einde. We krijgen het er helemaal warm van; echt een gelukzalig deuntje.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Cactusfestival 2022 (Festivaldag 1): De ramp en de genezing

Na enkele jaren afwezigheid door een alom bekend virus ging het Brugse Cactusfestival gisteren eindelijk weer van start. Het feeërieke Minnewaterpark is…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Belle and Sebastian - A Bit of Previous (★★★½): Veel meer statement dan terugblik

26 jaar, zolang is het geleden sinds Belle and Sebastian debuutalbum Tigermilk uitbracht. Sindsdien groeide het Schotse zevental uit tot de adel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Belle and Sebastian - "Young and Stupid"

Wie aan de gemiddelde Schot denkt, ziet al snel een struise, kiltdragende woesteling voor ogen. Dat dergelijke stereotypen redelijk simplistisch zijn, bewijst…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.