Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Cory Wong ft. Caleb Hawley – “Limited World”

Cory Wong maakt deel uit van Vulfpeck, en dan zou je al moeten weten waar je aan toe bent. Natuurlijk gaat het ook in zijn soloproject om funky dansplaatjes van de bovenste plank en kunnen wij onszelf even gelukkig prijzen, want hij heeft weer zo’n exemplaar gelost met “Limited World”. Daarmee kondigt Wong ook de komst van zijn derde studioalbum aan. Het is nog maar van vorig jaar geleden dat zijn plaat The Optimist uitkwam, maar de man is alweer klaar om op 2 augustus Motivational Music For The Syncopated Soul te releasen. De leadsingle daarvan is “Limited World”, waarop Caleb Hawley ingeschakeld werd voor de vocals.

“Limited World” is nog maar sinds gisteren uit, maar dat heeft ons niet tegengehouden om het al ontelbare keren op te leggen. De intro alleen al is zó funky dat je een tevreden gevoel krijgt nog voor het lied goed en wel begonnen is. Het succesverhaal gaat alleen maar verder; Caleb zingt hoog en op vele momenten als een sneltrein, waardoor zeker het refrein super speels wordt. Als onnozelaars proberen we de zang bij te houden, maar daarvoor hebben we nog wat oefening nodig. Maar ook net dat maakt het zo leuk; direct ben je mee en wil je dansen en zingen zonder een greintje gêne. Tegelijk merk je dat dit geen brok muziek is die je in een vingerknip volledig kan doorgronden of reproduceren. Met de hypersnelle zang, de groovy gitaarlijntjes en de basuitspattingen tonen Cory Wong en kompanen dat ze veel in hun geschifte mars hebben. Niet dat we het anders verwacht hadden, maar de nieuwe single is een voltreffer van jewelste. En laat ons nu maar verder grooven, hé.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

29 juni 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief