Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Korn – “You’ll Never Find Me”

Korn behoort tot een de populairste metalbands ter wereld en zijn zowat de grondleggers voor het mainstream succes van het genre. De band uit Californië draait nu al sinds 1993 mee en verkocht inmiddels meer dan vijfentwintig miljoen platen. Hun laatste plaat The Serenity of Suffering dateert nu echter al van 2016 en op album nummer dertien was het lang wachten. Gelukkig brengen ze daar met The Nothing in september verandering in en daarvan krijgen we met “You’ll Never Find Me” alvast een eerste smaakmaker van.

Met hun vorige albums probeerde Korn wat nieuwe invloeden in hun sound te verwerken, maar met “You’ll Never Find Me” keren ze toch opnieuw wat meer terug naar hun roots. De bas komt heel heavy binnen en geeft het nummer een zwaar gevoel, maar ook de ronkende gitaren en snedige drums missen hun effect niet. Frontman Jonathan Davis zorgt met zijn meeslepende manier van zingen voor de gekende Korn klank. Dat Korn wat ervarener en wijzer is geworden, valt ook te horen in de lyrics van het nummer. Voorlopig staat er nog geen Belgisch optreden gepland voor de nu-metalband, maar we vermoeden dat we ze volgend jaar opnieuw op Graspop aan het werk zullen kunnen zien.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

26 juni 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief