Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Danity Kane – “NEØN LIGHTS”

De 00’s gaan altijd bekend staan voor de overvloed aan talentenjachten die we op zowat elke zender te zien kregen, van Idool naar Popstars of Making The Band op MTV. Bij die laatste talentenjacht, waar P. Diddy aan het roer zat, werd in 2005 de vijf leden tellende meidengroep Danity Kane opgestart. In 2014 gingen ze na verschillende schandalen uit elkaar en focusten ze zich op hun eigen carrière. Vijf jaar later komen drie leden samen om het zonder Diddy en de andere twee dames nog eens te proberen. Een van hen is Dawn Richard, die we in mei nog zagen knallen op Les Nuits van de Botanique. Aubrey O’Day en Shannon Bex zijn de andere twee originele groepsleden die in de comeback geloven.

“NEØN LIGHTS” klinkt zoals je het van Danity Kane in 2019 zou verwachten. De R&B- en electrosounds doorkruisen elkaar en zorgen voor een redelijk chaotische sound, vooral ook door het gebrek aan strakke harmonieën tussen de drie dames. Het geheel is dan ook boeiend, maar dat is hier niet meteen een voordeel. Er gebeurt te veel en er is geen duidelijke lijn terug te vinden. Danity Kane was nooit een girlgroup die een buitengewone populariteit kon genieten en dat zal met deze comeback ook niet veranderen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1338 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
LiveRecensies

DAWN @ Les Nuits Botanique: Van dakloos naar dak er af!

Een dikke veertien jaar geleden nam Dawn Richard, een vrolijke juffrouw met Haïtiaanse roots, deel aan MTV’s talentenjacht Making The Band. Onder het…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 13 - 19 juni

Deze week was licht uitgedrukt een zeer bewogen week. Aanslagen in Orlando, moord op de schitterende zangeres Christina Grimmie en de Britse politica Jo…
LiveRecensies

Ry X & Warhaus @ Les Nuits Botanique: Melancholisch, betoverend en majestueus

Met Ry X en Warhaus had de Botanique Australische en Belgische indiefolk-top op het podium staan. Warhaus blinkt uit in zijn funky…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.