Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Danity Kane – “NEØN LIGHTS”

De 00’s gaan altijd bekend staan voor de overvloed aan talentenjachten die we op zowat elke zender te zien kregen, van Idool naar Popstars of Making The Band op MTV. Bij die laatste talentenjacht, waar P. Diddy aan het roer zat, werd in 2005 de vijf leden tellende meidengroep Danity Kane opgestart. In 2014 gingen ze na verschillende schandalen uit elkaar en focusten ze zich op hun eigen carrière. Vijf jaar later komen drie leden samen om het zonder Diddy en de andere twee dames nog eens te proberen. Een van hen is Dawn Richard, die we in mei nog zagen knallen op Les Nuits van de Botanique. Aubrey O’Day en Shannon Bex zijn de andere twee originele groepsleden die in de comeback geloven.

“NEØN LIGHTS” klinkt zoals je het van Danity Kane in 2019 zou verwachten. De R&B- en electrosounds doorkruisen elkaar en zorgen voor een redelijk chaotische sound, vooral ook door het gebrek aan strakke harmonieën tussen de drie dames. Het geheel is dan ook boeiend, maar dat is hier niet meteen een voordeel. Er gebeurt te veel en er is geen duidelijke lijn terug te vinden. Danity Kane was nooit een girlgroup die een buitengewone populariteit kon genieten en dat zal met deze comeback ook niet veranderen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

24 juni 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief