Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ashe – “In Disguise”

Op de zoektocht naar interessante popmuziek kan je gerust halt houden bij de Amerikaanse Ashlyn Wilson. Onder de naam Ashe brengt zij namelijk popsongs uit waarop ofwel haar stem je in vervoering brengt, ofwel haar originele muzikale toevoegingen je in een vrolijke stemming krijgen. De kleurrijke zangeres maakte al indruk met haar debuut-ep van vorig jaar en dit jaar breide ze daar een volgende hoofdstuk aan met haar tweede ep Moral of the Story: Chapter 1. Ondertussen is Ashe helemaal klaar om op haar eerste headlinertour ooit te vertrekken –die weliswaar nog niet in België passeert– en om dat te vieren releasete de charmante dame een nieuwe single. Feestelijk, zou je denken, maar het feestje kon uitbundiger.

Naar eigen zeggen heeft ze lang getwijfeld om “In Disguise” uit te brengen. Na aanmoedigingen uit verschillende hoeken (waaronder die van de broer van Billie Eilish, FINNEAS) ging Ashe er dan toch voor, al zijn we niet zeker of dat echt de beste keuze was. Het lied heeft wel iets lieflijk, fantastisch ontspannend en easy-going over zich, maar toch kan het haar andere nummers niet evenaren. Aan haar mooie stemgeluid is er niets veranderd, maar muzikaal blijkt er vooral veel voorspelbaarheid te heersen. Ook Ashe’s tekst is nogal basic ten opzichte van de herkenbare, maar poëtische exemplaren die ze ons voorheen telkens presenteerde. Geen slecht nummer, maar toch zullen we eerder naar haar andere songs blijven grijpen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ashe - "I'm Fine"

Hoewel je misschien nog nooit echt van de Amerikaanse zangeres Ashe had gehoord, is de kans groot dat je haar hit “Moral…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ashe & FINNEAS - "Till Forever Falls Apart"

Finneas en Ashe hebben de handen weer in elkaar geslagen en het resultaat is een prachtig duet over de liefde. De twee…
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #17

Iedere week worden we om de oren geslagen met nieuwe albums. Omdat het moeilijk is om elke plaat zijn eigen review te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.