Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yellow Days – “Just When”

Nood aan laidback zweefmuziek met een streepje sensualiteit en een grote hoeveelheid authenticiteit? Dan ben je bij Yellow Days aan het juiste adres. Deze Britse twintiger heeft al twee zulke genietbare platen uitgebracht en begin november volgde zijn single “What’s It All For?”. Na een toch wel aanzienlijke geduldsoefening kregen we vandaag een nieuw exemplaar van George Van Den Broek en het resultaat mag er weeral wezen. Binnenkort vertrekt de man op tour; wil dat zeggen dat er een nieuw album in aantocht is? Wij hopen in ieder geval wel.

In afwachting is er Yellow Days’ nieuwe plaatje “Just When” en het eerste dat opvalt zijn de strakke en groovy instrumentals. Vooral het gitaartje speelt verleidelijke troeven uit en dat mist zijn sfeervolle effect niet. Daarboven wordt George’s echoënde stemgeluid neergelegd als een knus dekentje, waarmee de dansbaarheid wordt aangevuld met geloofwaardigheid. De tekst loopt over van de metaforen en maakt er een leuk liefdesliedje van, maar over het algemeen moet je je niet verwachten aan eindeloze variatie of onverwachtse wendingen. Het is de vibe die centraal staat, en het is dan ook aangenaam vertoeven op de liefdevolle en zonnige plek waar Yellow Days ons mee naartoe genomen heeft.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yellow Days & Mac DeMarco - "The Curse"

De jonge Brit Yellow Days nestelt zich sinds eind 2016 alsmaar dieper in ons hart met zijn mix tussen bedroom pop, psychedelische…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yellow Days - "Love Is Everywhere"

Ondanks zijn piepjonge leeftijd is Britse multi-instrumentalist George Van Den Broek al een paar jaar aan zijn opmars bezig. Zijn artiestennaam Yellow…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yellow Days - "Treat You Right"

De Britse twintiger George van den Broek maakt zijn eigen versie van indierock, iets wat zich bevindt tussen Mac Demarco en King…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.