Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Jacuzzi Boys – “Never Gets Old”

De zomer is vanaf vandaag officieel van start en dat zal Jacuzzi Boys geweten hebben. Het drietal uit Miami brengt zomerse surf rock, maar het is wel al een tijdje geleden dat we nog eens een album van hun kregen. De drie losten de afgelopen maanden wel al een aantal singles, dus we vermoeden dat we ten laatste dit najaar nog kunnen luisteren naar album nummer vijf. Ook een Europese tour start vanaf september en deze zal hen ook naar de Muziekodroom in Hasselt brengen.

“Never Gets Old” is de opvolger op eerdere single “Big One” en ook hierop kiezen ze weer voor meer lo-fi surf rock. Het nummer werd voorzien van een mooie drive en je m’en fous-karakter. “Never Gets Old” heeft veel weg van een demo, maar dan toch wel een heel goede demo. Langer dan twee minuten had het nummer niet moeten duren, want heel erg veel gebeurt er niet in het nummer. Hun beste nummer is “Never Gets Old” niet geworden, maar dat Jacuzzi Boys wel garant staan voor plezante surf rock laten ze nog maar eens blijken.

Op vrijdag 20 september kan je Jacuzzi Boys aan het werk zien in de Muziekodroom in Hasselt samen met Together Pangea.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

21 juni 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief