Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Jacuzzi Boys – “Big One”

De Amerikaanse surfrockband Jacuzzi Boys heeft ook voor 2019 wilde plannen gesmeden. Het drietal uit Miami brengt later dit jaar een vijfde plaat uit en gaat in september op een uitgebreide Europese tour. Het laatste album van Jacuzzi Boys dateert van 2016 en dus is het hoog tijd dat we de opvolger te horen krijgen. Met hun zonnige surfrock wisten ze zich alvast in de harten van Iggy Pop en Thee Oh Sees te spelen. Gloednieuwe single “Big Ones” belooft alvast veel goeds voor wat er ons nog te wachten staat.

Het zonnige weer in Miami straalt af op de muziek die de drie maken en dat is ook op “Big One” te horen. Met een lo-fi vibe geven ze hun surfrock een psychedelische sound, die ideaal geschikt is om even weg te dromen. De soundscape is goed opgebouwd en daardoor krijgen we een volle sound te horen waarop elk instrument goed naar voor komt. De zang van frontman Gabriel Alcala mag soms wat slordig overkomen, maar dat straalt net een heerlijk DIY-gevoel uit. De Jacuzzi Boys zijn duidelijk geëvolueerd in het maken van muziek en dat resulteert in een fijne nieuwe single.

Op vrijdag 20 september kan je Jacuzzi Boys aan het werk zien in de Muziekodroom in Hasselt.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

18 mei 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single Jacuzzi Boys – “Big One””

  1. Gina Michiels schreef:

    “maar dat straalt net een heerlijk DIY-gevoel uit” volledig akkoord. Tot nu toe onbekend, maar zou ze wel es life aan ‘t werk willen zien.
    Alles is life meestal beter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter