Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Migos – “Stripper Bowl”

Migos laat opnieuw van zich horen nadat elk van de drie leden solo-albums uitbrachten en samenwerkten met grote namen als Madonna, DJ Khaled en Drake. Het trio uit Atlanta vergelijkt zich maar al te graag met The Beatles en noemen zichzelf de vernieuwers in de hiphop die de trends zetten. Aan zelfvertrouwen met andere woorden geen gebrek, maar toch blijven er geruchten opkomen dat de groep Migos niet meer al te lang zal bestaan. Ondanks de geruchten werkt het drietal aan een opvolger van Culture II, maar daar zullen we wellicht nog even op moeten wachten. Met “Stripper Bowl” lossen ze alvast een eerste nieuw nummer in anderhalf jaar tijd.

Patsen kunnen de drie, want het nummer is gebaseerd op een evenement dat ze op 4 februari organiseerden in Atlanta en waar ze zo maar even een slordige 500.000 dollar uitdeelden (of beter gezegd smeten) in richting van fans en genodigden. Slecht is het nummer “Stripper Bowl” echter niet, maar dat Migos beter kan, lieten ze in het verleden al meermaals horen. Het draait op “Stripper Bowl” opnieuw vooral rond de flow, want inhoudelijk stelt het nummer niet al te veel voor. Met de beat speelt Migos het vooral op veilig en kiezen ze voor een heel eenvoudige instrumental. Van de zelfverklaarde nieuwe Beatles hadden we toch wat meer verwacht.

Op zaterdag 29 juni headlinen Migos het gloednieuwe Vestiville Festival in Lommel.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

20 juni 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief