Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Migos – “Stripper Bowl”

Migos laat opnieuw van zich horen nadat elk van de drie leden solo-albums uitbrachten en samenwerkten met grote namen als Madonna, DJ Khaled en Drake. Het trio uit Atlanta vergelijkt zich maar al te graag met The Beatles en noemen zichzelf de vernieuwers in de hiphop die de trends zetten. Aan zelfvertrouwen met andere woorden geen gebrek, maar toch blijven er geruchten opkomen dat de groep Migos niet meer al te lang zal bestaan. Ondanks de geruchten werkt het drietal aan een opvolger van Culture II, maar daar zullen we wellicht nog even op moeten wachten. Met “Stripper Bowl” lossen ze alvast een eerste nieuw nummer in anderhalf jaar tijd.

Patsen kunnen de drie, want het nummer is gebaseerd op een evenement dat ze op 4 februari organiseerden in Atlanta en waar ze zo maar even een slordige 500.000 dollar uitdeelden (of beter gezegd smeten) in richting van fans en genodigden. Slecht is het nummer “Stripper Bowl” echter niet, maar dat Migos beter kan, lieten ze in het verleden al meermaals horen. Het draait op “Stripper Bowl” opnieuw vooral rond de flow, want inhoudelijk stelt het nummer niet al te veel voor. Met de beat speelt Migos het vooral op veilig en kiezen ze voor een heel eenvoudige instrumental. Van de zelfverklaarde nieuwe Beatles hadden we toch wat meer verwacht.

Op zaterdag 29 juni headlinen Migos het gloednieuwe Vestiville Festival in Lommel.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2073 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FeaturesFestivalnieuws

Tien tips voor een geslaagd Les Ardentes 2024!

In juli stappen hiphopartiesten van overal ter wereld in hun privéjet om aan hun jaarlijkse excursie in Europa te beginnen. De festivalhaltes…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Quavo & Lana Del Rey - "Tough"

Ondanks dat de muziek van Migos, en bij uitbreiding dus Quavo, en Lana Del Rey mijlenver uit elkaar ligt, was een samenwerking…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Quavo – “Mink”

Nieuwe muziek van het iconische hiphopcollectief Migos zullen we waarschijnlijk nooit meer horen. Sinds de choquerende moord op Takeoff, een van de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.